6 Mart 2009 Cuma

HAMZA MUTLU KAÇ YAŞINDA?


Hamza Mutlu. Başarıya giden yoldaki basamakları asansörle çıkan Kocaelispor'un genç futbolcusu. Çok değil, bir buçuk yıl önce Suadiye Belediyespor'dan transfer olduğu Kocaelispor, 1. Lig'de kalmayı son haftalarda başarabilmiş takımdı. Körfez, Hamza'nın takıma katıldığı sezon rakiplerinin de yardımıyla şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e yükselme başarısını sağladı. 14.08.2007 tarihi Hamza'nın Kocaelispor'a transfer olmadan önceki son gündüydü, yani amatör kümedeki son günü. Takvimler 14.08.2008'i gösterdiğinde Hamza, Turkcell Süper Lig oyuncusuydu. Bir yılda amatör kümeden Süper Lig'e doğru bir yükseliş öyküsü...

Geçtiğimiz hafta, yani ligin 22. haftasında Körfez, Bursa deplasmanındaydı. Kocaelispor, baştan sona mahkum oynadığı müsabakadan, Hamza'nın son dakika golüyle 1 puan almayı başardı. Kocaelispor'u Bursa deplasmanında ipten alan Hamza, 4 gün önce yani 2 Mart'ta, 23. doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutladı. Fakat Hamza'nın yaşı futbol federasyonunun sitesinde 2 Nisan 1986 olarak gözüküyor.

http://www.umuttepe.net/. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin arkadaşlık portalı. Üye olmak için Kocaeli Üniversitesi'nde okumanız gerekiyor. Öğrenciler okul numaraları ile üye oluyorlar. Hamza da Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi olarak bu portala üye. Üye numarasından 2007 yılında, yani Suadiye Belediyespor'da iken üye olduğu görünmekte. Fakat bir gariplik var. Hamza'nın yaşı 25 gözüküyor. 4 gün önce 23. yaşını takım arkadaşları ile kutlayan kimdi peki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder